biangoo Forum - e-Ticaret & Pazarlama - Girişimcilik ve İş Fikirleri

Tam Versiyon: 3 Start-Up Batırdıktan Sonra 3 Milyar Dolar Ciro Yapan Girişimci Berhan KONGEL
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
eGirişim tarafından  8 yıllık süreçte 3 girişim batıran sonrasında ise 3 Milyar Dolarlık Ciro yapmayı başaran girişimci, mentor ve Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Berhan Kongel röportajını sizlerle buluşturuyoruz.

8Wesociable, Drinkcheckin, Fansmeetin gibi startupları batırdıktan sonra son 3 yılda kurduğu startup Harlex Projects altında SupportGirls, Richy, ModelClub, TravelClub ve PartyGirls ürünleri ile 3 milyon dolar ciro yapan girişimci, mentor ve Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Berhan Kongel ile keyifle uzun bir röportaj yaptık.

8 yıllık girişimci olan Berhan Kongel, bu süreçte 10 ayrı ürün çıkarmış, son 3 yılda çıkardığı çöpçatanlık uygulamaları 100'ün üstünde ülkede faaliyet göstererek global başarıya ulaşmıştır. Aynı zamanda 1,5 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük ikinci online işe alım platformu eleman.net'in operasyon direktörlüğünü üstlenen Berhan, Growth Hacking, Unit Economics gibi teknikleri kullanarak yıllık %40 ciro artışı sağlamıştır. Berhan şu anda Founder Institute Türkiye ve Workup İş Bankası'nda mentorluk vermektedir.



https://www.youtube.com/watch?v=teKNu7pdowU